top of page

Det handler om at skabe relevans for jeres kunder - og resultater for jer!

Hos bureauet wunders tager vi din forretning alvorligt og mener helt ærligt, at BTB er mindst lige så vigtigt som BTC-markedsføring. Bruger du os til din markedsføring, er du sikker på at få løsninger, der fungerer på jeres kunders præmisser, og som samtidigt skaber de bedste resultater for jer.

Kunsten at trænge igennem til beslutningstagerne
Vores holdning er, at jeres markedsføring, frem for alt, skal informere og motivere kunderne. Vi kalder det meningsfuld markedsføring. I den forbindelse er det vigtigt, at vi i fællesskab definerer jeres målgruppe og fokuserer på de gatekeepere, der er centrale for at kunne trænge igennem til de relevante beslutningstagere med virksomhedens budskaber.
 
Hands on...
Vi har mere end én gang haft olie, mel, murstøv, jord, tryksværte på hænderne.  Vi har nemlig adskillige års erfaring med resultatskabende kampagner og koncepter for danske BTB- og BTC-giganter som Vestas, Grundfos og Danfoss samt en lang række mindre og mellemstore virksomheder inden for industri, dagligvarer, mode, biler, energi, landbrug og håndværk. 

Wunders ...for jeres brand

Hvem er målgruppen, og hvad tænker målgruppen?
Det bedste fundament for en god kommunikation er indsigter.
Vi har gennem mange års dedikation og erfaring, udviklet yderst stærke værktøjer, som hjælper med at finde den helt rigtige indsigt.

Vi finder de rette indsigter enten med jer, med målgruppen eller med jeres kolleger.

Indsigtsfokusering

Det er ikke nok alene at finde indsigterne. Det handler også om at udvælge de mest interessante og at kunne se motivet bagved,

og det gør vi bedst sammen!

bottom of page