top of page
HVEM-wunders-thecrewdarkpink.png

Hvem står bag?

2kvadratV3.jpg

CEO, Creative Director & strategy: Bent A. Lomholt

Passionen er indsigtsbaseret omnichannel-kommunikation, og Bent Lomholt's helt store drive er at få skabt optimale resultater gennem kreativ kommunikation, som rammer målgruppen præcist, på rette tid og sted og i den helt rigtige tonalitet i forhold til målgruppens state-of-mind.


 

Som professionel kommunikatør og kreatør, skaber BL budskaber, som fungerer både på tværs af alle mediekanaler, digitalt såvel som fysisk, paid & earned.
 
BL stræber efter idéer, som er funderet på målgruppeindsigter, og som har et klart formål og er meningsfulde – vi kalder det marketing med Purpose – et formål!
 
Hvis man ikke har noget på hjerte, hvorfor skulle målgruppen så lytte? Der bør skabes indsigtsbaseret kommunikation, der både overrasker og involverer og samtidigt rammer målgruppen spot on, så modtageren føler sig forstået og hørt!
 

 
Bent Lomholt er 
internationalt certificeret i digital markedsføring og har mange års erfaring som Art Director og strateg i reklamebranchen og har arbejdet med udvikling af koncepter og brandingrådgivning til en bred vifte af virksomheder inden for både BTC og BTB og har gennem en årrække skabt stærk kommunikation, der er blevet hædret med 30+ internationale reklame-awards og nomineringer.

Ekspertise
 

 • Kommunikationsstrategi

 • Kreativ komnceptudvikling

 • Corporate Branding

 • Kernefortælling

 • Content marketing

 • Omnichannel marketing

 • BTC og BTB kampagner

 • Kunderejser

 • Purposemarketing
   

Kunder
 

Bent Lomholt har udviklet kommunikation for en bred vifte af stærke danske og internationale kunder, bla: Pharma Medico, TCM, Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline, Rationel, Grundfos, Lidl, Fermacell, Hardyplank, Danbolig, Nybolig, Djurs Sommerland, Danfoss, Danish Supermarket, Talentvækst syddanmark - Region Syddanmark, Cembrit, M&M, Mars, Maersk, Akzo Nobel, SE, Sparbank, Jyllandsposten, Aros Art museum, Danish Ministry of Employment, TDC, Karen Wolf, Marabou Chocolate, Unilever, Jorton, Erhvervshusene, Den Jyske Opera, Cibavision og Arla.

Wunders-EvaLOW.jpg

Tekstforfatter, strateg og projektleder: Eva Strøm

Det er let at sætte ord sammen, men en kunst at skrive gode tekster. En god tekst skal nemlig sige det, den skal. Hverken mere eller mindre. Den kan formidle viden, pirre nysgerrigheden, vække længsler og åbne hjerter. En god tekst formidler dit brands fortælling til din målgruppe, så den kan høres, ses, mærkes og føles. Det kræver selvfølgelig, at den, der skriver teksten, forstår dit brand og din målgruppe, kan tænke strategisk og derefter oversætte det hele til et sprog, som tænder lyset i din målgruppe. 
 
Eva har mange års erfaring fra både reklamebranchen som tekstforfatter og fra kundesiden som projektleder og kommunikatør. Hun evner at sætte sig ind i din verden og mestrer både det strategiske og det sproglige, så hun kan folde dit brands fortælling ud på alle de platforme, som er relevante for netop din målgruppe. 
 
Udover al sin hands-
on-erfaring som kommunikatør er Eva cand. mag. og psykoterapeut og har arbejdet med journalistik i alle dens genrer. Det betyder kort og godt, at hun har evnen til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, se dit brand fra et psykologisk perspektiv og formidle dit budskab levende og i en form, der er tager udgangspunkt i din kunde.

 

Ekspertise

 • Serviceminded projektledelse

 • Kommunikationsstrategi

 • Tekstforfatning i øjenhøjde med målgruppen

Wunders-NC-LOW.jpg

Webdesigner og Systemudvikler: Niels Christian Aaes 

NC har mere end 20 års erfaring med design og udvikling af professionelle hjemmesider, konverterende landing pages og effektive webshops. Han har også fokus på specialudvikling, der optimerer jeres arbejdsgange, eller hvis I ønsker et nyt unikt system. Han er en dygtig sparringspartner, som altid sikrer, at kunderne kommer sikkert i mål med udviklingsopgaver

 

Med klippekort og serviceaftaler sikrer NC, at kundernes løsninger altid er optimerede og up to date. Han er altid serviceminded og har et stort engagement i kundernes behov. NC har erfaring både fra reklamebranchen og fra Mærsk Data og IBM. NC driver også firmaet humanpixels.com.
 

Ekspertise

 • Hjemmesider, Landingpages og webshops med et højt sikkerhedsniveau.

 • Brugervenligt webdesign med fokus på optimal brugeroplevelse (UX)

 • Teknisk søgemaskineoptimering (SEO)

 • Specialudvikling der f.eks automatiserer jeres arbejdsgange

 • Serviceminded projektstyring

bottom of page